mandag 9. januar 2012

Noen ord fra meg:)Håper dere alle har hatt ei flott juletid og ei fin nyttårsfeiring.
Tenk nu er alle dagene vi fikk utdelt til odel å eie 2011 brukt opp..
Nå sitter vi her med ett helt nytt år å mange
blanke å ubrukte dager i 2012 framfor oss..
Å va vi vil fylle di med...ja det bestemmer vi selv :)

Hos oss har vi funne ut at å ha en hobby er livsviktig..
En ting man kan sette seg ned å kose seg med.
la kværdag være kværdag ja å bare la oppvasken stå..å gjøre noe orntlig kos.. Overlevelsestrategi :)


Kjenner at 2011 var ett år som virkelig satte ting i perspektiv her..
Hvor sårt å skjørt livet kan være fikk vi virkelig kjenne på i Mars..
Det å sitte ved sykesenga til sitt barn å ikke vite om hun overlever eller hvis hun overlever hvor store skader hun kan ha fått er en opplevelse få kan sette seg inn i.. Nå skal det sies at hun kom seg ut av krisen uten varige skader.. Noe legene mente måtte være et under.. Siden da har vi reist til Tromsø på kontroll en gang i mnd..ca 35mil en vei..så det har blitt litt reising ja + 4 ganger til Oslo fra mars til des. For di som ikke vet har hun diagnosen MSUD. Hun er ei aktiv å blid jente på 9år :) Som tar oppgaven å leve med en så alvorlig sykdom på strak arm.
Flotte Lea.
Så har vi familiens sjørøver da...som startet i 1klasse i høst. Var veldig rart at skoletia var kommet..Kom liksom så alt for fort.. Kanskje mest for mammaen da :)) Det har tatt ett år med forberedelser før skolestart å med mye praktiske ting som måtte ordnes for at han skulle kunne starte på skolen.. Å innkjøringstia har vært rimelig tøff for både han og oss.. Men heldigvis såg det ut som at det løsnet for han her rett før jul.. Å det ser ut som at det fortsetter slik nå.. Han har diagnosen Asperger så han er helt avhengig av struktur å tilrettelegging av sin egen kværdag.. Men en hærlig gutt :)
Når jeg sitter her å skriver dette vet jeg jo at 2012 også byr på utfordringer men utfordringer er noe vi e blitt go på :)) Problemløsere,psykolog,ernæringsfysiolog,pedagog er jo bare noen av undertitlene vi har..etter mamma og pappa da:))

Dette ble et laaangt blogginnlegg...men men:)
Husk å ta vare på dere å di rundt i 2012.. Alle finner vi nok plass i ett helt tomt å ubrukt år til å hjelpe å glede noen rundt seg :)

Hobbyen til samboern er å ta bilder..det er han som har tatt disse av hjerteknuserne <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar