onsdag 25. august 2010

Klatrende Tilda:)

I dag ble da et orntlig rosa kort fra mæ igjen:)) Ingen bombe akkurat!! Har malet med distress ink brukt glitter og puncher.. Di bruker jeg egentlig ikke så ofte men tror æ må bi flenkar å ta di i bruk før æ syns da gjor sæ godt:))





søndag 22. august 2010

Nytt kort og ny pynt:))

Her ser dåkk Lea med stor iver driver å samler skjell til mæ.. Ho syns vel da va litt ille at æ sku tøm samlinga hennes..Ho e en stor samler av alt mulig:)) Så her e da skjell til kortan mine ho sanka..snille pia te mamma:)
Å her e pynten tatt i bruk.. Ha vaska å skrubba skjellan så di sku bi rein å fin.. Måtte lage et kort tell ære før den store innhøstninga te Lea..



lørdag 21. august 2010

Ane-ma,mamma si pia

Som den stolte mammaen æ e så må æ bærre lægg ut et kort hær som Ane-Margrethe,oftes kallt Ane-ma eller Minste-ma ha laga:) Kjært barn mange navn.. Syns å æ må legge til at hun kun er 13år. Så her i huset går da hardt utover mine hobbysaker men da e nu kun kos:) Hun ha laga sæ blogg å du kan titte inn til henne med å trykke her. http://minste-maslilleverden.blogspot.com/







torsdag 19. august 2010

DT- bidrag

Ja så va vi endelig tilbake igjen med utfordringer i http://nordsalten-hobbyklubb.blogspot.com/ Å dette e mett DT- bidrag.. Utfordringen e å lage et tøft guttekort
med målene 10 x 23cm,etter skisse.Ta turen inn å se og hiv dåkker med på utfordringen..



tirsdag 17. august 2010

Nye Magnolia stæmpel:))

Som sagt tidligere i dag så mottok æ gla meldinga fra Tone om at ny stæmplan ,papir og blomster va ankommen bokhandelen hennes i dag.. Så med et mål for øye bar da te http://kjopsvikbokhandel.blogspot.com/ Minibankkortet "trygt" i væska å gubbelurn på slæp hær sku da handles:)) Ååå så mye fint ho ha fått. Æ plokka å plokka, minibank kortet klora sæ fast i væska å gubbelurn tusla rundt i butikken å ingenteng sa:)) Han veit vel at da ikke nøtta.
Ætter at handlerunden va over tok vi oss en go kopp kaffe ute sammen med Tone i sol og fint ver..
Tone har ikke nættbutikk men den lille bokhandelen i bygda her inneholder en masse masse hobbystæsj!!
Så hvis du vil handle noe hos henne kan du bare trykke på linken til bokhandelen som æ ha lagt ut litt lengre opp i innlegget. Der finner du mail adr hennes og tlf nr.. Ring henne å du får en koselig dame på tråden:)) Tone sender deg gjerne pakke i posten:)
Nei nu e da på tide å sætt sæ ned å male stæmpel og kose sæ med en go kopp kaffe.
Ha en fin kveld alle sammen:))

Julekort..

Som den julekjærringa æ e så fant æ ut at æ måtte starte med noen julekort nå..Ellers bi da vel ikke tid:) Jula hær i huset e rimelig "hællig"..Den tia i året æ lika aller bæst e førjulstia. Æ ha enda ikke forstått mæ på julemas og kav,hær e da kun kos.

Æ e jo sekkert over middels gla i jula å norske nissa..Ja før han e Norsk!! Så da bei tre julekort å da e jo en go start..

Å enda beire bei dagen nu!!

Tone fra Kjøpsvik bokhandel ringte nættopp å kunne berette at nye stæmpel ,blomster og kartonger var kommet fra Magnolia!! Så dagen i dag bi nok å gå til å male et nytt magnolia stæmpel.. Prater om jula men nu bei æ gla..Akkurat som ongan venta på nissen ha æ venta på dette:))














søndag 15. august 2010

Tilda:)

I dag ble det et rosa kort:) Syns dette stempelet og bakgrunnen var kjempeflott. Ligger på sofaen over av feber og forkjølelse men med litt paracett innabors ble det et kort i dag å:)
Nu ska æ orden mæ en go kopp te å bare slappe av:)


fredag 13. august 2010

Dinglende Tilda:))

Nei nu va da på tide med et magnolia kort igjen:)) Å æ kunne ikke motstå denne søte Tilda..

Å bakgrunnen.hmm jo den bare måtte jeg ha.. Tror di blir litt lei her i huset av: Må ha den ,bare må ha den:))


Å æ måtte gå i forhandling med Lea mi i dag..Hun samler jo på alt mulig så hvis jeg en plass her i huset kunne finne noe av havets skatter, ja så måtte det jo være hos ho...

Å dær traff æ Bingo:))

Nå bare går æ rundt hær å tripper å venter på at Tone & Kjøpsvik bokhandel skal få di andre stemplene fra magnolia som står på mor i husets si ønskeliste:)

Krysser fingrer og tær for at det blir i mårra..

tirsdag 10. august 2010

Se så flott:)

Lea dattra mi fækk disse flotte strekka klean te dokken sine av bæstemora si.. Æ måtte bærre ta bilda av di å del me dåkker:) Æ syns di va kjæmpe lækker..

Dåpskort og lys

Har prøvd meg på noen enkle dåpskort og lys som passer til.. Ha hørt at av og til passer det å gjøre ting litt enkelt... Laget kort både til jente og gutt.






lørdag 7. august 2010

Hurra før mæ:))

Dåkker kan tru æ bei overraska å kjæmpe gla når æ oppdaga at æ ha blitt trekt ut som en blandt tre vinnere i sommer utfordringen hos http://sukkersott.blogspot.com/
Å så æ som e så lite flenk te å vær med på utfordringer... Har liksom enda ikke heilt oversekt over slike ting.. Æ trudd jo værden va stor men lura nu jaggu på om ikke blogge verden e litt større:))

tirsdag 3. august 2010

Kort og lys + to andre kort.

Har laget et kort og kubbelys med samme motiv..

Måtte lage to kort med dette stempelet i går kveld.. Satt å tittet over stemplene å da fallt øynene ned på dette så det måtte bare brukes:)